Stresszoldó színezés

Színezzük újra a világot!

Több fórumon és nem csak a kreatívkodni szerető emberek körében hódít a felnőtt színező. Azért “felnőtt”, mert aprólékosan kidolgozott fekete-fehér képek szolgálnak a színezés alapjául és motívumvilágában, esetleg tematikájában is komolyabb, mint a gyerekkifestők… és igen… ezek a képek tényleg elvonják a figyelmet a hétköznapi gondoktól, kikapcsol… mi több a kép teljesen magába zár, így egy varázslatos történetet is átélhetünk. Következzen pár tipp, hogy a hagyományos színes ceruzákon kívül még mivel színezhetünk.

Hozzávalók:k1

Vásárolja meg a http://www.printker.hu/-n! Csak kattintson a termék nevére!

rkrzk161_2

Amos Twister akvarellkréta: Stifszerűen kicsavarható, műanyag borítású akvarellkréták műanyag dobozban. A viaszbázisú akvarellkréta szárazon is használható rajzolásra, vizes ecsettel elmosva pedig akvarell kép készíthető vele. Árnyékoláshoz dörzsölje el ujjával óvatosan.

rkrzk135_2

Amos Twister zsírkréta toll: Stiftszerűen kicsavarható, műanyag borítású zsírkréta készlet bliszterben. Ideális otthoni és iskolai rajzoláshoz, színezéshez, vázlatrajz készítéshez. A műanyag borításnak köszönhetően nem törik és nem fogja össze a kezet. Használata papírra ajánlott, textilre nem alkalmas. Szagtalan és vegyszermentes.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s